Var ska jag börja?


Väldigt många hör av sig till TuvaForum med frågor som "Var ska jag börja?"

TuvaForum tror det är bra att dela upp det i olika steg

 1. Om du behöver information om hur olika vi människor är, att vi har olika personligheter, temperament och beteendemönster, att en annan människas personlighet/temperament och beteendemönster inte är kopplat till dig och det därför inte är något du kan gå in och förändra - då tror jag det är bra att börja som läsmedlem

 2. Om du har tagit till dig informationen om hur olika vi människor är, att det är utom din kontroll att förändra en annan människa och du känner dig klar med att söka information om andra människors beteende och vill fokusera mer på dig själv och hur du kan förändra för dig själv, då är det bra att påbörja kursen "Sunda gränser".

  Kursen "Sunda gränser" är bra på så sätt att den förklarar saker från grunden och sedan hjälper dig vidare fram i olika steg för att få förståelse för hur du, med dina erfarenheter och den kunskap du fått på vägen kan komma vidare i din relation med dig själv och andra.

  Kursen hjälper också till förståelse för varför det kan låsa sig och hur man kan lösgöra de inre låsningarna/knutarna. 

 3. Om du dejtar eller känner att du vill träffa en ny partner...eller vill ha förståelse kring hur du har hamnat i de relationer du valt tidigare - då kan kursen "Längtan och attraktion" vara en bra hjälp på vägen. Kursen är djupgående och hjälper dig till att kunna välja partner i framtiden på ett mer medvetet och säkert sätt. 

Medlemmar om:

 1. TuvaForum
 2. Onlinekurs - Sunda gränser
 3. Onlinekurs Längtan och attraktion

Medlemskap

 1. Läsmedlem


* Vill/kan du inte betala medlems- och kursavgifter via vår betalsida.
Maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för annat betalningsalternativ. 


Välkommen till TuvaForum!