Väldigt viktiga skillnader

Om vi i relationen till oss själva och med andra väljer att se eller att väja bort blicken, att lyssna eller slå dövörat till kan leda till mycket viktiga skillnader, som t ex mellan balans och obalans, lycka och olycka, hälsa och sjukdom.

Det som krävs för okej och sunda relationer är en normal uppmärksamhet för vad som faktiskt händer och att vi tycker om oss själva så pass mycket att vi väljer att göra det som i grunden är bäst för oss.

Var ärlig och försök se ditt mönster, om än att det inte känns smickrande. Det handlar INTE om att trycka ner, döma och straffa dig själv, utan det handlar om att få ihop en klar bild och arbeta för en konstruktiv förändring.

Insikt och arbeta för en egen förändring är förutsättningen för en verklig förändring - både när det kommer till relationen vi har med oss själva och relationerna vi har med andra.

Vill du läsa och lära dig mer?
  1. Du kan då fördjupa dig och gå onlinekursen "Sunda gränser" Det är en kurs för dig som är snäll och vill fortsätta att vara det, för dig som vill utvecklas och förstå hur gränser kan införas, användas och hållas utifrån den person du är.

  2. Du kan också välja att bli läsmedlem, då får du tillgång till TuvaForums alla texter. 

Välkommen till TuvaForum!