Bearbeta tidigare relation


Vi vet att många som söker sig till TuvaForum har, eller har haft, samtalskontakt för att bearbeta tidigare relation/relationer, men att det finns perioder i livet när det inte känns som att den samtalstid som erbjuds räcker till eller att samtalskontakten inte har erfarenhet problematiken kring osunda relationer.

Vi vet också att många känner oro- och ensamhetskänslor inför semestertider då tillgång till samtalskontakt ofta uteblir helt och hållet. Vi vet också att inte alla har ett socialt nätverk där familj och vänner finns eller riktigt orkar med när vi behöver som mest stöd och hjälp. 

INDIVIDUELLT STÖD
Vi erbjuder dig (man som kvinna):

  • en personlig kontakt som kommer läsa och svara engagerat på dina mail
  • en personlig kontakt som finns tillgänglig för dig alla dagar mellan 08.00-24.00


ERFARENHET
Vår personliga coach och kontakt har givit individuellt stöd på TuvaForum sedan 2008 och ger dig hjälp till självhjälp, att utvecklas för att hantera nya situationer så bra som möjligt eller hantera gamla situationer bättre.

* Ingen vid TuvaForum är utbildade psykologer, läkare eller terapeuter. TuvaForum tar inte medicinskt ansvar för medlemmars hälsa, utan uppmanar alla medlemmar med hälsoproblem att alltid uppsöka läkare och/eller psykolog.


REFERENSER

Läs här >>


KOSTNAD
500 kr/1 mån
KONTAKT
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.