Coaching och individuellt stöd

Boka individuellt stöd

Hos TuvaForum kan du boka in ett individuellt stöd.

TuvaForum tycker det är viktigt med ett sammanhängande och engagerat stöd. Det är därför, efter att du har bokat in ett individuellt stöd, som du har kontakt med en och samma person - en person som blir insatt i just sin historia, i din problematik och kan arbeta tillsammans med dig för att hjälpa dig vidare till utveckling. 

Behöver du...

  • ...stöd och hjälp med att sortera ut vad det är som har hänt och/eller händer i relationen till dig själv och andra?

  • ...känna att du inte är ensam och att det finns någon som tar emot din historia utan att "slå undan" den med att snabbt säga att du måste släppa den och gå vidare - för att sedan i en dialog arbeta tillsammans för att hjälpa dig framåt i processen?

  • ...få mer kunskap om hur ditt undermedvetna påverkar dig och hur du bryta sig loss från invanda mönster och göra andra val som är bättre för dig själv?

  •  ...hjälp att skifta fokus från att vara styrd utifrån till att bli styrd inifrån? Känner du att du bryr dig alldeles för mycket om vad andra tycker och tänker, att du går vilse i andra människors behov, krav och önskningar?
  • ...en person som ger dig stöd i att upprätthålla nollkontakt med en person du behöver bryta med för att inte gå tillbaka till destruktiva och smärtsamma mönster? Vill du samtidigt ha förståelse för hur du ska kunna lösgöra dig från destruktiva känslomässiga kopplingar, så att nollkontakten inte alltid känns som en plågsam kamp, utan istället blir naturlig och självklar?

  • ...stöd efter en separation/skilsmässa, att få hjälp och stöd i att lugna oro och ångest när det känns som att livet har vänts upp och ner och du har tappat känslan av förankring?

  • ...hjälp och stöd med att komma vidare med ny kunskap om hur du ska kunna hjälpa dig själv att läka, finna mer balans och välmående?

Du är du välkommen att kontakta TuvaForum för ett individuellt stöd.

BOKA INDIVIUELLT STÖD
Ett individuellt stöd bokas in med en månad i taget. Under en månads tid sker all kontakt via mail med en och samma person härifrån TuvaForum. Stödet ges alla dagar mellan kl 08.00-24.00.

Ett individuellt stöd kostar: 500 kr/månad

För att boka ett individuellt stöd mailar du: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

>> Här kan du läsa vad medlemmar berättar om individuellt stöd

* Ingen vid TuvaForum är utbildade psykologer, läkare eller terapeuter. TuvaForum tar inte medicinskt ansvar för medlemmars hälsa, utan uppmanar alla med hälsoproblem att uppsöka läkare och/eller psykolog.